Calella Maresme Portada

La Fira de Calella i l’Alt Maresme celebrarà al setembre el 40è aniversari

Presentació Fira de Calella i l'Alt Maresme 2021

Presentació Fira de Calella i l’Alt Maresme 2021. Foto: Aj. Calella

Calella recupera aquest proper mes de setembre la Fira de Calella i l’Alt Maresme després que l’any passat no es va poder celebrar per la pandèmia de la Covid-19. Enguany, la cita és del 23 al 26 de setembre a l’emplaçament de sempre, al Passeig Manuel Puigvert. Hi tindran un paper destacat els monogràfics sobre Europa i la mediterrània i també els dedicats a Amèrica, Àsia i Catalunya. Tot i que l’espai que ocuparà la fira serà el mateix que en anys anteriors els accessos estaran més espaiats per tal de poder complir amb els mesures de protecció contra la pandèmia.

La 40a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme esdevindrà un recordatori de les ciutats i països que han sigut protagonistes de l’esdeveniment en els darrers anys. I ho seran sota l’eslògan “40 anys al món”. El primer dia estarà dedicat a Europa i la Mediterrània; el segon a Amèrica (Xile, l’Havana i Veracruz); el tercer a Àsia i l’últim dia a Catalunya.

L’edició d’enguany presenta algunes novetats. Les entrades i les inscripcions a les diferents activitats i tallers es faran per internet. Per altra part, el recinte disposarà d’un segon espai amb un escenari més petit a la zona del monogràfic que albergarà activitats de petit format. També s’ampliarà la zona del vermut i es delimitarà la zona de teules. El número d’stands es redueix de 120 a 90 per tal que hi hagi més espai per als visitants i evitar aglomeracions, segons expliquen des del consistori.


Publicitat

La graella i la programació de la 40a edició de la Fira de Calella i l’Alt Maresme es presentarà al setembre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*