Economia Maresme Pineda de Mar Portada

Pineda continuarà acollint l’Oficina Tècnica Laboral del Maresme

Centre Innova Pineda de Mar

L’espai per a l’Oficina Tècnica Laboral a Pineda de Mar és al Centre Innova

El conveni del Consell Comarcal del Maresme amb l’Ajuntament de Pineda de Mar permetrà la continuïtat de la prestació dels serveis de l’Oficina Tècnica Laboral del Maresme (OTL) a la població. El darrer Ple del Consell Comarcal va aprovar el conveni que té una durada de 2 anys prorrogables.

La missió de l’OTL és atendre i prestar serveis a persones amb trastorn de salut mental facilitant-ne la inserció laboral o millorant la seva ocupació. En aquesta línia, doncs, ofereix a les persones usuàries un conjunt de serveis especialitzats orientats a la millora de l’ocupabilitat.

L’OTL també fa una tasca d’apropament al teixit productiu per captar i identificar ofertes de feina segons el perfil, les expectatives i les necessitats específiques dels i les usuàries. Alhora, també facilita a les empreses la implantació de la Responsabilitat Social mitjançant la contractació dels perfils requerits.


Publicitat

Integrada a la Xarxa d’Oficines Tècniques Laborals de la Diputació de Barcelona i gestionada pel Consell Comarcal, l’Ajuntament de Pineda col·labora amb la cessió del Centre Innova, on s’ubica l’oficina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*