Blanes Calella La Selva Maresme Portada Salut

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva incorpora set nous residents

Nous Residents de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Els set nous residents que s’incorporaran a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha donat la benvinguda aquest passat divendres a la nova promoció de residents. En total són set els professionals que es formaran a la Corporació durant els pròxims anys. Les places que ocuparan són una de Medicina Interna a l’Hospital de Calella i sis de Medicina Familiar i Comunitària. D’entre aquestes sis places, una serà a l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) de Malgrat de Mar.

La resta de residents de Medicina Familiar i Comunitària provenen d’àrees bàsiques del territori gestionades per l’Institut Català de la Salut. Ara bé, la Corporació hi col·labora com a centre docent associat. Així doncs, tres residents provenen de l’ABS de Blanes i dos de l’ABS de Canet de Mar. D’aquesta manera, tots els professionals que s’integren enguany es formaran a les àrees especialitzades i a les urgències dels hospitals de Calella i Blanes.

Tant l’Hospital de Blanes, com el de Calella, com també l’ABS de Malgrat són centres col·laboradors de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Girona-ICS. És per aquest motiu que formen, majoritàriament, professionals de medicina de família.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*