Blanes Calella La Selva Maresme Portada

Suspenen les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes

Suspenen les visites als hospitals de Calella i Blanes

La mesura estarà en vigor fins a nou avís. Foto: CSMS

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha anunciat la suspensió de totes les visites als pacients ingressats als hospitals de Calella i Blanes a partir del proper dilluns degut a l’augment d’ingressos per coronavirus en els dos centres comarcals. Fins ara, es permetia l’entrada d’una persona durant una hora al migdia però l’empitjorament de les dades dels últims dies ha fet que els responsables de la Corporació prenguin aquesta mesura per “disminuir al màxim l’afluència de gent als centres per evitar en la mesura del possible la propagació de la Covid-19 a l’interior” segons un comunicat.

Els dos hospitals només permetran la visita d’una persona en casos excepcionals com són els pacients pediàtrics, obstètrics, situacions de final de vida o persones amb dependència física o cognitiva i en altres situacions greus que l’equip assistencial consideri oportunes. Pel que fa a les consultes externes, tampoc es permetrà l’entrada d’acompanyants a excepció dels menors d’edat o persones amb dificultat de mobilitat o comprensió.

Aquesta mesura, que de moment no té data de finalització, arriba després de l’anunci del CatSalut de restringir l’activitat dels CAPS i hospitals a les urgències i a l’activitat inajornable.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*