Caldes de Malavella La Selva Portada

Torna la Festa Major a Caldes amb l’agenda marcada per la COVID-19

Festa de la Malavella. Foto: Aj. Caldes

Festa de la Malavella de l’any 2019. Foto: Aj. Caldes

Caldes de Malavella repren els actes de Festa Major aquest estiu. Després que l’any passat se celebrés una programació alternativa sota el nom de ‘Desafase’t”, aquest any torna la Festa Major amb activitats marcades per les mesures Covid. Els actes i les activitats s’han adaptat tant pel què fa a l’aforament, com a les distàncies de seguretat. També serà obligatòri reservar entrades prèviament. D’aquesta manera l’Ajuntament espera tenir més control de l’aforament i poder fer un seguiment dels possibles casos. Alguns dels actes ja han començat aquest cap de setmana.

Enguany no hi haurà envelat ni entrada lliure als actes i a les activitats. Ara bé, es continuaràn celebrant altres activitats emblemàtiques de la Festa Major de Caldes. Entre la programció de la festivitat d’aquest any hi ha la tradicional elecció de l’Hereu i la Pubilla, la Marxa Popular de Sant Maurici i el Repic de Campanes amb el Pregó. També hi haurà el Concert d’Havaneres, el Concert de la Coral de Caldes o la ballada de Sardanes.

Tampoc hi faltarà la presència de la Colla Gegantera de Caldes. A més, aquest any, aprofitant la celebració del 30è aniverssari dels capgrossos, s’ha preparat la quarta trobada de gegantonets i capgrossets així com el Ball de gegants i copgrassos. També es celebraran activitats iniciades l’any passat amb el “Desfase’t” com el Torneig 3×3 d’Aquavolei. Per aquesta Festa Major, a més, s’estrenaran noves acticitats com l’Scape Room pel poble de Caldes.


Publicitat

Ara bé, arran de la pandèmia s’han hagut de suspendre algunes activitats com l’esmorzar de caçadors, el concert/ball de la nostàlgia o el circuit d’inflables d’aigua, entre d’altres.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*