Blanes Calella La Selva Maresme Portada

15 pacients més ingressats per covid als hospitals de Calella i Blanes

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

Segueix la tendència a l’alça d’ingressos per coronavirus als hospitals de Calella i Blanes. Segons el darrer balanç fet públic aquest dijous per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ara hi ha una quinzena més de pacients amb aquesta malaltia entre els dos hospitals comarcals. A l’Hospital de Calella hi ha 29 persones ingressades amb coronavirus mentre que al de Blanes la xifra puja fins a 38.

Des del darrer recompte, publicat el passat dilluns, a l’Hospital de Calella s’han registrat 9 ingressos i s’han comptabilitzat 9 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre. També hi ha hagut una defunció. Per la seva banda, a l‘Hospital de Blanes, s’han registrat 24 ingressos i s’han comptabilitzat 5 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres. Hi ha hagut 3 defuncions.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.420 punts i l’RT -velocitat de transmissió- és del 1,02. A la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 1.920 punts i l’RT és del 1,09. Al global de la Regió Sanitària, el risc de rebrot arriba als 1.080 punts i l’RT és del 1,00.

Entre tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 27 persones. Des de la Corporació apunten que aquest fet està obligant a reorganitzar els equips que s’encarreguen de l’activitat ambulatòria en consultes externes, el que comporta l’ajornament d’algunes cites.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*