Caldes de Malavella La Selva Portada Societat

Un conductor begut té un accident a Caldes, deixa el fill menor d’edat a una rotonda i fuig a peu

Accident Caldes de Malavella

Estat del vehicle accidentat a Caldes de Malavella. Foto cedida a l’ACN pels Mossos d’Esquadra

Els Mossos d’Esquadra de Trànsit han detingut un conductor que va tenir un accident a Caldes de Malavella aquest diumenge a la tarda. L’home, de 51 anys i amb clars símptomes d’anar sota els efectes de l’alcohol, va deixar el seu fill menor d’edat a una rotonda i va fugir a peu. Aquest dilluns el detingut ha passat a disposició judicial i ha sortit en llibertat provisional.

Cap a les set de la tarda del diumenge els Mossos van rebre l’avís d’un accident a la carretera A-2. Quan els agents eren a prop del lloc dels fets van veure un home caminant pel voral en direcció a Caldes. Pocs metres més endavant, al punt quilomètric 0 de la carretera GI-555, els agents van veure el cotxe accidentat. Un ciutadà va informar els agents que hi havien trobat un menor d’edat plorant i demanant ajuda amb una ferida en un dit de la mà.

El menor va informar els agents que tornaven d’un dinar amb el seu pare des del Masnou. Els va explicar que el pare havia begut alcohol i conduïa fent esses per la carretera a molta velocitat. Després de l’accident, el menor va baixar del vehicle mentre el pare va marxar a peu.


Publicitat

Els Mossos van decidir fer recerca de l’home que caminava pel voral de la carretera. Quan el van localitzar, el conductor mostrava clars símptomes d’embriaguesa. Davant les evidències, li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat d’0,35 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Els agents van detenir el conductor per conduir sota la influència de l’alcohol amb resultat d’accident de trànsit i per conduir de forma temerària. El menor va quedar a càrrec d’un familiar i el vehicle va ser retirat de la via per una grua.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*