Cultura La Selva

Més de cinquanta joves participen en les colònies musicals de l’Orquestra Jove de la Selva

Colònies musicals Orquestra Jove de la Selva

Edició XXIII de les colònies musicals de l’Orquestra Jove de la Selva. Foto: Consell Comarcal de la Selva

Un total de 54 joves d’entre 6 i 17 anys han participat en les colònies musicals organitzades per la Fundació Orquestra Jove de la Selva. Fetes a Sant Andreu Salou del 5 a l’11 de juliol, un grup de joves músics selvatans i d’arreu de Catalunya han combinat la música i el lleure.

L’edició d’enguany de les colònies, com es porta fent des de fa tres anys, ha comptat amb un programa específic d’activitats per joves. Aquest és MasterMúsics, activitats intensives de música i altres iniciatives relacionades amb el desenvolupament del pensament crític i la promoció de la participació juvenil.

La Fundació Orquestra Jove de la Selva ha comptat amb diversos monitors que s’han fet càrrec del lleure. Han treballat amb els joves a partir de jocs, xerrades i excursions. Els professors de l’Orquestra Jove de la Selva s’han encarregat de la part musical. Els alumnes han pogut gaudir d’orquestres, combos, tallers de doblatge i gimcanes musicals, entre d’altres.


Publicitat

Les colònies musicals han acabat, com sempre, amb un concert de cloenda. Tot i això, i a diferència d’altres anys, el concert s’ha fet en línia. Tal com recomanaven els protocols de la COVID-19, els joves han seguit el concert des de casa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*