Economia Portada Riudellots de la Selva

25 participants al primer Speed dating comarcal

Els hospitals de Calella i Blanes van tractar l'any passat més de 400 casos d'Alzheimer

El primer Speed Dating comarcal, que s’ha celebrat aquest dimarts al Foodlab de Riudellots de la Selva, ha comptat amb la participació de 25 persones que s’han pogut donar a conèixer a quatre empreses. L’Speed Dating és una activitat pensada per posar en contacte empreses i demandants de feina i en aquesta primera edició ha estat dedicat al sector de la indústria donat el pes que té aquest sector en el teixit productiu de la comarca. Els participants tenen dos minuts per “vendre” la seva candidatura a l’empresa.
L’obertura de la jornada ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu i de l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, que han destacat ” la bona feina que s’està fent des de fa temps a la comarca de la Selva en l’ocupació i que han permès la incorporació de moltes persones a un lloc de treball”.
Per tal d’aprofitar al màxim el temps de les entrevistes, primer es va fer una preselecció de participants que responien el perfil que prèviament havien demanat les empreses participants. Aquestes empreses tenen dificultats per trobar operaris especialistes, tècnics, mecànics, electrònics, soldadors, o enginyers.
La jornada ha acabat amb una trobada informal entre candidats, empreses i organitzadors per acabar de comentar alguns aspectes que no han tingut temps de tractar durant les entrevistes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*