La Selva Portada Societat Tossa de Mar

Tossa de Mar també ofereix un servei de test PCR per als turistes

Prova PCR a una turista de Lloret de Mar. Foto: ACN - Aleix Freixas

Prova PCR a una turista de Lloret de Mar. Foto: ACN – Aleix Freixas

L’Ajuntament de Tossa de Mar s’ha afegit al de Lloret de Mar i des d’aquest dilluns també ofereix un servei per fer PCR i testos d’antígens a turistes que ho necessitin per tornar als seus països. Aquest servei és possible a través d’un acord del consistori amb l’Associació Professional d’Empresaris d’Hostaleria de Tossa (APEHT) i els laboratoris Altimir. Els interessats podran demanar cita a través d’una plataforma online o també per correu electrònic i fer-se les proves de dilluns a divendres al matí.

Si hi ha algun grup més nombrós de deu persones, es preveu que es puguin fer les proves al mateix hotel i evitar el desplaçament dels turistes. El preu d’aquestes proves és de 95 euros per cada PCR i 28 pels tests d’antígens. En el cas en què la PCR s’hagi de fer el dissabte, el preu pujarà a 115 euros i el d’antígens en costarà 50.

L’objectiu és aconseguir que tots els visitants de Tossa de Mar que no tinguin la pauta completa de vacunació aconsegueixin tornar a casa sense haver de preocupar-se de trobar un laboratori on fer-se les proves. L’Ajuntament ha habilitat un espai al costat del CAP del municipi on s’extrauran les mostres per fer aquestes proves. Els resultats dels testos d’antígens estaran disponibles en 24 hores i els dels PCR en 24 hores.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*