Blanes Calella La Selva Maresme Portada

Continua a l’alça el número de pacients ingressats amb coronavirus als hospitals de Calella i Blanes

Hospital de Blanes

Hospital Comarcal de la Selva. Foto: CSMS

La tendència del número de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes continua a l’alça. Aquest dilluns la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens gestor dels dos centres de l’Alt Maresme i la Selva Marítima, ha comunicat 15 hospitalitzacions més respecte al darrer dijous, quan es va fer públic el darrer recompte. Amb aquestes xifres ara hi ha 52 persones ingressades per aquesta malaltia en aquests dos hospitals: 30 a Calella i 22 a Blanes.

En els darrers dies a l’Hospital de Calella s’han registrat 14 ingressos, 6 altes i 2 defuncions. A l‘Hospital de Blanes s’han registrat 13 ingressos i s’han comptabilitzat 3 altes, dues de les quals són trasllats en altres centres, i 1 defunció.

El risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa ara en els 1.916 punts i l’RT -velocitat de transmissió- és del 1,48. A la Selva Marítima el risc de rebrot és de 2.145 punts i l’RT és del 1,38. Al global de la Regió Sanitària, a la qual pertanyen els dos hospitals, el risc de rebrot arriba als 1.306 punts i l’RT és del 1,31.


Publicitat

Entre tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 21 persones.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*