Calella Maresme Portada Salut

L’Hospital de Calella suspèn les intervencions no urgents per la cinquena onada

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

L’Hospital Sant Jaume de Calella ha pres noves mesures per poder atendre la cinquena onada de la COVID-19. Després de l’augment d’ingressos detectat els últims dies, el centre ha decidit suspendre l’activitat quirúrgica no urgent, a partir d’aquest mateix dilluns. En aquesta línia, l’hospital donarà prioritat als processos oncològics i a tota l’activitat no demorable, així com a la cirurgia sense ingrés.

Aquestes mesures tenen com a objectiu alliberar llits d’hospitalització per poder atendre els pacients afectats pel coronavirus. A l’Hospital de Blanes, on es porta a terme l’activitat quirúrgica d’Oftalmologia i Traumatologia, no es desprogramarà cap intervenció, encara. Ara bé, s’està molt pendent de l’evolució dels casos positius al centre.

Les mesures i restriccions que no canvien són les visites d’una hora durant el torn de matí. També l’entrada d’un únic acompanyant per pacient no Covid ingressat tant a l’ Hospital de Calella com de Blanes. En el cas dels acompanyants es recomana que la persona compti amb la pauta completa de vacunació.


Publicitat

Al servei d’Urgències de l’ Hospital de Blanes, com ja passa a Calella, queda del tot restringit l’accés als acompanyants i no se’n permetrà l’entrada, si no és en situacions excepcionals i valorades pels professionals sanitaris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*