Blanes Cultura La Selva Portada

Torna la Festa Major de Santa Anna de Blanes amb actes marcats per les mesures COVID-19

Façana de l'Ajuntament de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Blanes recuperarà la Festa Major de Santa Anna del 22 al 26 de juliol. Després que l’any passat la festivitat es va suspendre per l’augment dels contagis, aquest 2021 s’han reajustat els actes tenint en compte les noves mesures per la COVID-19. Els actes i les activitats de la Festa Major es faran en diferents espais repartits pel municipi.

L’inici de la festivitat serà aquest pròxim dijous 22 amb el tradicional Pregó d’Inici de Festes. L’acte es farà al Teatre de Blanes amb un aforament restringit. Tot i això també es podrà seguir en streaming a través de YouTube. La resta del programa de la Festa Major de Blanes d’enguany ofereix propostes i activitats d’animació infantil, cultura popular catalana  i concerts nocturns.

Per l’edició de la Festa Major d’aquest any, hi haurà quatre emplaçaments nous on es faran activitats. L’aparcament del davant de l’Estació d’Autobusos, on hi haurà concerts i espectacles a la nit, i tres pistes esportives.

RETORN DE LA FESTA AMB ACTIVITATS PER TOTHOM

Les nits de divendres, dissabte i diumenge hi haurà concerts a partir de les 10 del vespre. Divendres dia 23 actuarà Ruc’n’Roll, un grup que versiona temes de grups catalans. Dissabte es farà una “Nit de Versions” amb el grup Hotel Cochambre. Diumenge serà el torn de Los 40 Classic de Cadena SER amb música pop-rock.

Altres actes destacats durant els dies de la Festa Major de Santa Anna seran l’actuació dels Castallers de l’Alt Maresme, el dijous 22; la de la Colla de Diavles de Sa Forcanera, el diumenge 24; i la dels Gegants de Blanes, el dilluns 25. També hi haurà una proposta alternativa d’oci juvenil batejada com “Festa Major Jove Alternativa”. Aquesta inclourà tres sessions durant tres dissabtes consecutius; el 17, el 23 i el 31 de juliol.

Ara bé, igual que l’any passat, el concurs de focs d’artifici haurà d’esperar fins al 2022 per celebrar el 50è aniversari. Així ho va anunciar l’Ajuntament de Blanes a principis d’any al·legant que l’ajornament “es vol plantejar com una oportunitat per intentar plantejar un canvi de paradigma del concurs”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*