La Selva Lloret de Mar Portada Societat Tossa de Mar

Una casa cremada i 6 hectàrees afectades per l’incendi entre Lloret i Tossa

Incendi Lloret de Mar i Tossa de Mar

Bombers remullant la zona on s’ha iniciat l’incendi entre Lloret de Mar i Tossa. Foto: Gemma Tubert/ACN

Els Bombers continuen treballant des d’aquest matí en  l’incendi forestal entre Lloret de Mar i Tossa de Mar. L’incendi ha afectat ja 6 hactàrees, de les quals 1,85 són forestals i la resta sòl urbà de la urbanització Font de Sant Llorenç, segons han infomat els Agents Rurals. Els Bombers també han informat que les flames han afectat la planta superior i el jardí d’una casa. Cap persona ha resultat afectada.

En l’extinció del foc hi treballen 36 dotacions terrestres i 6 mitjans aeris. S’han desallotjat preventivament unes 200 persones, segons ha informat el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i almenys vuit cases properes pel fum, segons els Mossos d’Esquadra. El cos també ha tallat la carretera GI-682 en els dos sentits de la marxa.

El foc ha començat poc després d’un quart de dotze del migdia a la carretera GI-682 quan una furgoneta s’ha incendiat i el foc s’ha estès al bosc. Les flames han ascendit fins a arribar a dalt de tot d’una carena, on s’han concentrat els esforços dels Bombers. Tot i això, el foc ha anat perdent intensitat i des de primera hora de la tarda els Bombers s’han concentrat en encerclar focus secundaris preveient estabilitzar aviat l’incendi.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*