Blanes Calella La Selva Maresme Societat

L’augment dels contagis de Covid ja es nota als hospitals de Calella i Blanes

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

El número de pacients ingressats per Covid-19 als hospitals de Calella i Blanes ha augmentat en els darrers dies en 14 persones. Des del darrer recompte fet públic per la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (8 de juliol), a l’Hospital de Calella s’han comptabilitzat 8 nous ingressats, entre els quals hi ha els tres casos que es van detectar a la segona planta del centre aquest passat dissabte entre els pacients ingressats No Covid.

A l‘Hospital de Blanes, per la seva banda, s’han registrat 9 ingressos i 2 altes, una de les quals ha estat un trasllat a un altre centre. Amb les dades d’aquest dilluns hi ha 26 persones ingressades per coronavirus entre els dos centres hospitalaris que gestiona la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. A l’Hospital de Calella hi ha 16 persones amb Covid-19 i una desena a l’Hospital de Blanes.

Pel que fa al risc de rebrot a l’Alt Maresme, en la darrera setmana, se situa en els 1.609 punts i l’RT -velocitat de transmissió- és del 2,40. A la Selva Marítima el risc de rebrot és ara de 2.341 punts i l’RT és del 3,32. Entre tots els centres de la Corporació el nombre de professionals en aïllament per la Covid-19 és de 10 persones.

Restricció de les visites

Una de les primeres mesures per frenar els contagis que s’han dut a terme des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva és la restricció de les visites als pacients No-covid. Des d’aquest dissabte les visites estan restringides a una hora al migdia i una hora al vespre. Des dels hospitals aconsellen que la persona visitant sigui sempre la mateixa i, a ser possible, que estigui vacunada contra la Covid-19. La segona planta de l’Hospital de Calella està totalment tancada a les visites després que el dissabte es van detectar tres positius entre els pacients No Covid.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*