Blanes La Selva Portada Societat

Els firaires accepten la proposta de l’Ajuntament de Blanes i s’instal·laran a la zona d’Els Pins

Els Firaires han acceptat les condicions de l'Ajuntament de Blanes

Els Firaires han acceptat les condicions de l’Ajuntament de Blanes. Foto: Aj. Blanes/ACN

Els firaires han acceptat la proposta de l’Ajuntament de Blanes i finalment s’instal·laran a la zona dels Pins del 22 al 26 de juliol, per la festa major de Santa Anna. Les atraccions, però, es posaran en marxa el dia 16, gairebé una setmana abans. Per tant, no n’hi haurà al Passeig de Mar, tal com reclamava el Gremi, que fa unes setmanes va protagonitzar una protesta pel centre de la ciutat reclamant aquesta ubicació. La zona dels Pins és on ja s’hi instal·laven fa uns anys els firaires però una part anava al Passeig de Mar.

Després d’un seguit de reunions, els firaires han decidit acceptar les condicions de l’Ajuntament. El gremi assenyalava que cada setmana el mercat s’instal·la en aquest espai i advertia que ells compleixen escrupolosament amb les mesures sanitàries.

La Fira d’Atraccions haurà de complir amb totes les mesures Covid, que obligaran a canviar substancialment la manera d’instal·lar-se. D’entrada, totes les atraccions estaran encerclades, incloses en un recinte tancat, amb accés i aforament controlat, de manera que quan se superi el màxim permès es tancarà fins que no surti públic i es pugui tornar a obrir l’accés.


Publicitat

El tancament es farà amb unes tanques perimetrals que permetin una acotació segura de l’espai, i hi haurà persones que s’encarregaran dels accessos d’entrada i sortida del recinte firal. Pel que fa a l’espai que ocuparan, un grup d’atraccions s’arrenglaran en una filera de l’esplanada. La resta ho faran a la superfície de l’antic camp de futbol de gespa artificial que hi ha al costat de l’esplanada del pavelló.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*