Blanes Calella La Selva Maresme Portada

Els hospitals de Blanes i Calella tornen a restringir les visites per l’augment dels contagis de Covid

Hospital Sant Jaume de Calella. Foto: maresme360

Les restriccions als hospitals de Blanes i Calella entren en vigor a partir d’aquest dissabte i només es permetrà l’entrada d’un acompanyant de 13 a 14h i de 19 a 20h. A més, des de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, ens que gestiona els dos hospitals comarcals, recomanen que el visitant sigui sempre la mateixa persona i, en la mesura que sigui possible, que estigui vacunada contra la Covid. Pel que fa a les urgències dels dos centres no es permetrà l’entrada d’acompanyants tret de casos puntuals que hauran d’autoritzar els sanitaris.

Els hospitals de Calella i Blanes han començat a notar aquesta setmana l’augment d’ingressos per Covid-19 que s’està donant de manera de manera generalitzada a tot el país. Segons el balanç d’aquest dijous ara hi ha 5 persones més ingressades per aquesta malaltia respecte a principis de setmana. En total, són 9 les persones ingressades a l’Hospital de Calella i 3 al de Blanes per aquesta malaltia.

Restricció total a la segona planta de l’hospital de Calella

La restricció de les visites, però, és total des d’aquest dissabte a la segona planta de l’Hospital de Calella. El motiu és que s’han detectat tres positius entre pacients no Covid que hi havia hospitalitzats. Des de l’inici de la pandèmia, aquesta planta està destinada a l’ingrés de pacients amb coronavirus, però actualment i donat el descens de casos havia quedat sectoritzada. A la resta de plantes s’hi manté el nou règim de visites que ha entrat en funcionament aquest dissabte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*