Cultura La Selva Lloret de Mar Portada

Torna ‘Lloret Outdoor Summer Festival’ amb un programa amb diverses propostes culturals

Outdoor Festival Lloret de Mar

Edició de l’any 2020 del Lloret Outdoor Summer Festival. Foto: Teatre Costa Brava Sud

Lloret de Mar acollirà, entre els mesos de juliol i setembre, la cinquena edició del Lloret Outdoor Summer Festival. Aquest any, el programa inclou més d’una trentena d’activitats diferents. Es faran visites guiades, concerts, actuacions de teatre, circ al carrer, cinema a la fresca i tallers familiars.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha explicat que per aquesta edició del festival, el programa “està ple de propostes a l’aire lliure amb la idea que ja vam posar en marxa l’any passat de seguir apostant i potenciant la cultura segura”. “És un programa transversal, treballat i coordinat”, diu Dulsat.

Com ja es va fer en l’edició de 2020, arran del context actual, tots els espectacles tindran un aforament limitat. A més, també s’haurà de garantir la distància de seguretat, entre un seguit d’altres recomanacions que hauran de complir tots els assistents.


Publicitat

Tres mesos d’activitats

Hi ha diferents propostes pel que fa a les visites guiades. Destaca la novetat de la visita Nabí als Jardins de Santa Clotilde. Durant aquesta activitat es llegeixen cants del poema de Josep Carner acompanyats de la música d’un clarinet i un violí. La visita guiada a la Ruta Indiana es manté. Aquesta permet conèixer el llegat indià de Lloret de Mar i visitar la casa indiana de Can Font. Per aquesta edició es recuperen visites com L’últim daiquiri, una visita teatralitzada al Museu del Mar. També es recupera la visita guiada de L’herència de les Amèriques amb acompanyament musical al Cementiri Modernista  i la visita amb havaneres als Jardins de Santa Clotilde.

També hi ha activitats programades a la Biblioteca Municipal, pensades tant per adults com per infants. En aquest espai s’hi faran concerts musicals i diverses activitats familiars com un taller d’estels, una tarda de bombolles de sabó o un taller per fer cistells.

Hi haurà, també, espectacles de teatre i dansa al carrer en diferents punts de la població. Seran les propostes del circ a l’aire lliure ÁUreo i Hotel Iocandi, del teatre còmic A la fresca i de l’espectacle de teatre i música Full House. 

Durant el Lloret Outdoor també hi hauran jornades de portes obertes al patrimoni cultural de Lloret, projeccions de pel·lícules a la fresca i la celebració del Dia Mundial del Turisme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*