Calella Lloret de Mar Malgrat de Mar Portada Salut Societat

Un operador turístic repatriarà els joves belgues que té a Lloret, Malgrat i Calella després de detectar 15 positius

Costa de Lloret de Mar

Els joves passen la quarentena a Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

L’operador turístic belga Summer Bash ha anunciat que repatriarà tots els joves que té a la Costa Brava i del Maresme després de detectar 15 positius de Covid-19. A més, anul·larà tots els viatges que tenia previstos arran de l’increment de contagis.

Summer Bash, un operador turístic que organitza viatges juvenils, repatriarà tots els clients que té a l’estat després de detectar 15 positius de Covid-19. Tots ells són joves que passaven les vacances a Lloret de Mar, Malgrat de Mar i Calella. Segons Summer Bash, els positius s’han detectat en tres grups de 271 joves. Actualment tots es troben passant la quarantena a Lloret.

Després de detectar alguns contagis en clients que havien estat a la Costa Brava, l’operador turístic belga va fer un cribratge massiu als 271 joves. En els tests ràpids es van detectar quinze positius de Covid-19: dos d’ells a Lloret de Mar, cinc més a Malgrat de Mar i els vuit restants a Calella.


Publicitat

Summer Bash anul·la tots els viatges

Davant d’aquest increment de positius, el touroperador ha explicat a la radiotelevisió pública belga que suspèn tots els seus viatges previstos a la zona. “No volem córrer cap risc i cancel·lem immediatament tots els viatges a Espanya; i això es deu a què la situació empitjora dia rere dia”, recull RTBF. La decisió afecta uns 350 joves que estan estiuejant a la Costa Brava Sud i el Maresme.

Summer Bash ja ha enviat autobusos des de Bèlgica per recollir-los i portar-los de retorn a casa. Mentrestant, ha cancel·lat les diferents excursions que tenia previstes i demana als joves que no surtin de les seves habitacions.

Des de l’Ajuntament de Lloret de Mar, per la seva banda, concreten que tenen constància que s’ha detectat sis positius entre un grup de quinze joves belgues allotjat al municipi. “Sabem que hi ha una agència belga amb una operativa de 300 clients a Catalunya, dels quals només quinze estan allotjats a Lloret de Mar”, diuen des del consistori a l’ACN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*