Maresme Mataró Portada

El Port de Mataró acollirà un nou festival amb Maria del Mar Bonet com a cap de cartell

Port Mataró Posidònia Fest Maria del Mar Bonet

Maria del Mar Bonet durant el seu recital al cicle ‘Som aquí’ a la sala Luz de Gas (Barcelona). Foto: Pau Cortina/ACN

El Posidònia Fest s’estrenarà al mes de setembre al Port de Mataró. En la seva la primera edició, aquest nou festival tindrà un programa de sis concerts repartits entre els dies 3 i el 5 de setembre. Cada dia hi actuaran dos artistes, a les set de la tarda i a dos quarts de deu de la nit. Els concerts tindran un aforament de 250 persones.

L’organització d’aquest festival de petit format ja ha avançat alguns dels artistes. Tot i això, la presentació completa del cartell no es farà fins a mitjans de juliol. La cantautora Lia Sampai i el guitarrista Adrià Pagès compartiran jornada amb una de les caps de cartell, Maria del Mar Bonet, el dia 4 de setembre.

El Posidònia Fest, iniciativa del segell local Microscopi, adopta el nom d’un dels actius naturals més importants del litoral. A Mataró hi trobem una gran praderia de posidònia d’unes 700 hectàrees que, en alguns punts, arriba fins als 27 metres de fondària. Aquesta praderia és un ecosistema on hi viuen fins a una vintena d’espècies de peixos.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*