Cultura Maresme Societat Tordera

El festival La Peixera torna a Tordera amb entreteniment per totes les edats

Festival La Peixera Tordera

Recinte del Festival La Peixera al Parc Prudenci Bertrana de Tordera. Foto: Associació La Peixera

El festival La Peixera torna al Parc Prudenci Bertrana de Tordera celebrant l’edició número 22 i amb activitats i entreteniment per tots els públics. L’edició d’enguany va començar el passat dissabte i les activitats continuen aquest proper dia 10. Com sempre, l’entrada serà gratuïta.

El dissabte dia 3 es va celebrar la primera nit del festival de Tordera. La Peixera va oferir activitats nocturnes destinades als més grans. Presentat per Fran Fontrodona, els espectadors van poder gaudir de les actuacions d’Open Smiles, d’Intolerantes i del poeta Salva Soler.

Pel dissabte dia 10, el festival proposa activitats pels més petits. L’acte, presentat per Paquito (Alejandro Saiz), començarà a les 17.30h i comptarà amb la col·laboració de Ruth Garcia Ruz, Esplai El Garbell i Anna Montserrat. A la nit l’escenari de La Peixera acollirà les actuacions de Mar Gómez, del clown JAM (Jaume Jové) i de Sergi Estella.


Publicitat

Aquesta edició també tindrà un acte de cloenda el dissabte 17 de juliol. Estarà presentat per Laura Izárbez i es podrà gaudir de les actuacions musicals de dues bandes de Tordera: Johnny Folker & The Rüral Band i Ladi Machete & The Dead Whales. L’acte de cloendax comptarà, també, amb un sopar popular pel qual caldrà reservar taula prèviament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*