Uncategorized

Aquest dilluns s’inaugura oficialment la nova calellatv.cat

Aquest dilluns Calella dóna oficialment la benvinguda a la seva nova televisió per internet, calellatv.cat, un projecte que va començar a funcionar en proves el passat 4 d’abril i que agafa el testimoni del canal comarcal M2TV, tancat després de la dissolució del Consorci TeleDigital Maresme Nord, que es gestionava des de Calella.

Amb aquest nou servei es recupera la televisió local de Calella, una de les primeres de Catalunya, però accessible a través d’internet. D’aquesta manera, durant aquest 2012, s’oferirà un servei de programes a la carta entre els que hi ha “La Banqueta” -programa esportiu de Ràdio Calella-, “L’enquesta”, el “Calella Magazine” i els plens municipals a més de les principals informacions locals i alguns programes especials. Els seus responsables expliquen que, en un futur, també s’oferiran retransmissions en directe.

La nova televisió per internet de Calella també està pensada per ser vista des de dispositius mòbils – com smartphones o tablets- i televisions connectades a la xarxa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*