Blanes Cultura La Selva Portada

Torna el “Cinema als Barris” de Blanes

"Cinema als Barris" de Blanes. Foto: Aj. Blanes

“Cinema als Barris” de Blanes. Foto: Aj. Blanes

Entre els mesos de juliol i agost Blanes tornarà a gaudir del “Cinema als Barris” amb la projecció de sis pel·lícules. Les projeccions començaran el 7 de juliol amb Uno para todos i la seguiran Astérix y el Secreto de la Poción Mágica, Pinocho, Scooby i les segones parts de Padre no hay más que uno i Mamma Mia!.

El cinema a la fresca torna a Blanes aquest estiu de la mà del Departament de Participació Ciutadana amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes. El cicle “Cinema als Barris”, que es farà els mesos de juliol i agost, apostarà per films adreçats al públic infantil i familiar.

Aquest 2021 es faran sis sessions cada dimecres a les deu de la nit (a les onze en el cas de la cinquena pel·lícula). El cicle “Cinema als Barris” començarà el 7 de juliol amb la projecció de la pel·lícula Uno para todos. El 14 de juliol es podrà gaudir d’Astérix y el Secreto de la Poción Mágica i el 21 de juliol del film Pinocho. El mes d’agost hi haurà quatre projeccions més: Scooby! el 4 d’agost; Padre no hay más que uno 2 el dia 11 d’agost i la segona part de Mamma Mia! el 18 d’agost.


Publicitat

Espais diversos i control d’aforament

Cada projecció es farà a un punt diferent del municipi: davant la Biblioteca Comarcal, al Carrer del Cedre, a la Pista Esportiva Mas Florit, a la Plaça dels Dies Feiners, al pàrquing del Decathlon i a la Plaça Molina de Quatre Vents. Els espais i les pel·lícules s’han consensuat amb les associacions de veïns del municipi.

El cicle “Cinema als Barris” s’adaptarà a les mesures per a prevenir la Covid-19 i es controlarà l’aforament de tots els espais. A més, l’entrada i la sortida es farà esglaonada i hi haurà un registre dels assistents en cas que s’hagi de fer una traçabilitat futura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*