Calella Maresme Portada Societat

El CAAD Maresme farà el servei de recollida i atenció d’animals abandonats de Calella

Foto: CAAD Maresme

El CAAD Maresme fa el servei d’animals abandonats a 20 municipis de la comarca. Foto: CAAD Maresme

L’Ajuntament de Calella ha confiat al CAAD Maresme el seu servei de recollida i atenció dels animals abandonats. Amb la incorporació des de l’1 de juliol de Calella i Teià el CAAD Maresme ja presta servei a dos terços dels municipis maresmencs.

El CAAD Maresme és el servei del Consell Comarcal que s’encarrega del servei de recollida i atenció d’animals abandonats. Anualment recullen aproximadament uns 1.200 gossos i gats perduts o abandonats a la via pública. En concret, entre un 30% i un 35% dels animals que arriben a les instal·lacions ubicades a Argentona són recuperats pels seus propietaris i prop del 45% són adoptats.

Des d’aquest 1 de juliol l’Ajuntament de Calella ha confiat al CAAD el servei al municipi. Amb la incorporació del servei també a Teià, ja són 20 els municipis on el CAAD Maresme gestiona el servei d’atenció dels animals abandonats.


Publicitat

Abandonaments els mesos d’estiu

Durant el període estival solen augmentar notablement els abandonaments d’animals. En aquest sentit, des del CAAD recorden que hi ha diferents alternatives per poder compatibilitzar les vacances amb una tinença responsable d’animals domèstics; cada vegada hi ha més establiments turístics pet-friendly i residències on deixar la mascota temporalment amb garanties que estarà ben cuidada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*