Arenys de Mar Canet de Mar Cultura Portada Societat

Més de 20.000 persones gaudeixen de les actuacions del Canet Rock

Concert de Suu al Canet Rock

Concert de Suu al Canet Rock. Foto: Gemma Aleman/ACN

El festival maresmenc Canet Rock s’ha convertit aquest dissabte en el primer concert massiu que es fa a Europa des de l’inici de la pandèmia. Més de 20.000 persones han gaudit de més de 12 hores de música en directe -amb mascareta i sense distàncies- amb les actuacions de Suu, Stay Homas, Miki Nuñez, Doctor Prats o Miquel del Roig, entre altres. Finalment els tests d’antígens que s’han fet durant tot el dia a diversos punts de Catalunya han detectat 152 persones que han donat positiu de Covid-19 i que no han pogut accedir al recinte del Pla d’en Sala. L’organització els retorna els diners de l’entrada i els regala una entrada per a l’edició de l’any vinent.

Barcelona amb 48 casos i Canet de Mar amb 25 han estat els punts amb més afluència de públic. De fet, ha estat en aquests dos punts on s’han format les cues més llargues per a la realització del test, amb uns temps de cua d’entre una hora i una hora i mitja. Fonts de l’organització han explicat que moltes persones ha anat a fer-se la prova abans de l’hora que tenia fixada per “l’efecte Vida” –el festival de Vilanova on hi va haver, també, llargues cues- i s’han desbordat les previsions.

La directora artística del Canet Rock, Laura Duran, reconeix que s’han enfrontat a “un repte molt difícil” com era garantir la seguretat dels assistents. “Realment no ens imaginàvem que pogués acabar funcionant tant bé, estem una mica amb la pell de gallina: vivint una cosa que semblava impossible”, ha assegurat. A més, s’ha mostrat satisfeta de la “conscienciació” del públic assistent, “que no només no s’han fet el test, sinó que no es treuen la mascareta”, ha dit en declaracions a l’ACN.


Publicitat

El Canet Rock forma part d’un estudi observacional supervisat per la Fundació de Lluita Contra la Sida i les Malalties Infeccioses, per poder celebrar esdeveniments massius.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*