La Selva Lloret de Mar Portada Salut Turisme

Lloret limita el servei de PCR a residents i turistes que s’allotgin a la ciutat

Prova PCR a una turista de Lloret de Mar. Foto: ACN - Aleix Freixas

Prova PCR a una turista de Lloret de Mar. Foto: ACN – Aleix Freixas

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha limitat als veïns de primera i segona residència i als turistes que s’allotgin a hotels de la ciutat l’accés al servei de PCR. A més, obliga a demanar cita prèvia per a reduir el temps d’espera.

Lloret de Mar ha posat en marxa un servei de cita prèvia per al centre de tests PCR i antígens que va habilitar fa unes setmanes a les pistes d’atletisme. A més, des de l’Ajuntament han limitat als veïns de primera i segona residència i als turistes que s’allotgin a hotels de la ciutat l’accés al servei.

La demanda de proves era molt elevada i, en conseqüència, s’alentia el procés de les proves. Ara, l’Ajuntament confia que el temps d’espera es reduirà de manera notable. En tots els casos, això sí, s’haurà de poder acreditar documentalment que es compleix el requisit. Aquesta acreditació es podrà fer a través d’un document oficial d’identitat o de residència o d’una confirmació de reserva.


Publicitat

Servei habilitat tot l’estiu

El dispositiu per fer-se la prova estarà disponible durant tota la temporada d’estiu de dilluns a divendres de 8.30 a 10.30 h i els dissabtes de 8.30 a 9.30 h. Els resultats de les PCR, que tenen un cost de 52 euros, s’informen a les persones interessades de manera confidencial per correu electrònic entre les 19 i les 20 h del mateix dia de recollida de la mostra. En el cas dels tests d’antígens, el preu és de 20 euros i el resultat està disponible quinze minuts després de sotmetre’s a la prova.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, reconeix que aquest projecte ha superat “totes les expectatives” arran de la forta demanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*