Economia Emprenedors en Xarxa La Selva Podcast Portada

“Emprenedors en Xarxa”: el podcast dedicat a l’univers de l’emprenedoria

emprenedors, emprenedores, podcast, xarxa

Escolta el podcast aquí:

Aquest dijous ha tingut lloc la primera edició d'”Emprenedors en Xarxa”, un podcast produït per tres60.cat amb la col·laboració d’ El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners i el Servei de Creació d’empreses del Consell Comarcal de la Selva. “Emprenedors en Xarxa” és un espai en format podcast dedicat al món de l’emprenedoria en un sentit ampli. En aquesta primera edició ha servit per conèixer algunes experiències emprenedores de la comarca de la Selva i també la iniciativa elcentredigital.cat.

El Centre-Eix de Negoci es va crear fa cinc anys amb la voluntat d’oferir serveis i assessorament a emprenedors i empreses de la Selva. Amb els anys, s’ha anat consolidant com un gran suport per projectes que estiguin començant. Oferix formació, consells i espais de treball per tal que aquestes iniciatives puguin arribar a desenvolupar-se amb èxit i a consolidar-se en el món empresarial.


Publicitat

Ara, El Centre-Eix de Negoci presenta una nova iniciativa: elcentredigital.cat, una xarxa social dedicada exclusivament a l’emprenedoria. Aquest espai té els objectius de compartir experiències, conèixer l’entorn empresarial, fer contactes, crear vincles laborals i sinergies entre els projectes. Martí Juanola, director d’El Centre-Eix de Negoci, en una de les seves intervencions, també va remarcar que elcentredigital.cat és “una xarxa social pionera que neix de la necessitat dels emprenedors de teixir sinergies”.

emprenedors en xarxa
Sílvia Fàbrega i Montse González, tècniques de La Selva Emprèn.

En aquest primer episodi d'”Emprenedors en Xarxa” no només va participar-hi Martí Juanola, sinó que també vam comptar amb intervencions d’emprenedores i emprenedors residents a El Centre-Eix de Negoci.

Marta Gallego, dissenyadora gràfica, va posar en marxa el seu propi estudi de disseny al febrer amb l’ajuda i suport d’El Centre-Eix de Negoci. Com ens va explicar, El Centre li va permetre “consolidar” el seu projecte. A més, va apuntar que en els espais que ofereix El Centre-Eix de Negoci “cada dia aprens una cosa nova”.

Sílvia Fàbrega i Montse González, tècniques de La Selva Emprèn -el servei de creació d’empreses- van remarcar la importància de “connectar un negoci que ja existeix amb nous projectes”. També van explicar que el naixement d’elcentredigital.cat es deu al procés d’acceleració digital que estem vivint; “ens estem orientant molt a les noves eines digitals”, diuen.

A El Centre-Eix de Negoci soc molt més creativa que a un despatx de quatre parets on treballaria jo sola”. Així ho explica Milagros Rojas, una de les emprenedores residents a El Centre que es dedica a la gestió de xarxes socials.

Cristina Masó, de Massó Pack, també agraeix l’espai d’El Centre-Eix de Negoci per les possibilitats que aquest ofereix: “no només un local, sinó moltes empreses amb les quals poder crear sinergies molt interessants”.

La jornada va acabar amb un debat-tertúlia entre Martí Juanola, director d’El Centre-Eix de Negoci; Sandra Clapera, d’Espectacles Girona; i Llorenç Bové. Tots tres amb perfils emprenedors ben diferents però amb un denominador comú inesperat: la música.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*