La Selva Portada Santa Coloma de Farners Societat

El Consell Comarcal de la Selva assumeix la gestió de residus de Santa Coloma de Farners

L’empresa NORA gestiona la recollida de residus d’una vintena de municipis de la comarca. Foto: Aj. BlanesDes d’aquest dijous 1 de juliol el Consell Comarcal de la Selva ha assumit la gestió de residus de Santa Coloma de Farners. L’objectiu d’aquesta delegació és millorar i adaptar el servei actual a les necessitats de la ciutadania.

El consistori colomenc ha delegat el servei de gestió de residus a l’ens selvatà amb l’objectiu d’adaptar-lo a les necessitats de la ciutadania. Tal com ha explicat el conseller comarcal, Quim Vivas, amb la incorporació de Santa Coloma de Farners es crearà una nova base de treball que comportarà un increment de la plantilla de personal de l’empresa pública NORA.

En total hi haurà catorze treballadors que inicialment disposaran de set vehicles (5 de recollida i dos de neteja viària). Amb tot, els vehicles es renovaran progressivament durant els mesos vinents. En aquest sentit, està previst que es disposi d’una escombradora elèctrica a partir del mes d’agost.

Entre les millores que hi ha previstes amb la posada en marxa d’aquest nou servei hi ha l’ordenació dels serveis de recollida, la neteja completa de les àrees, la incorporació de neteja viària amb aigua a pressió i l’adequació progressiva dels equipaments de la deixalleria. A més, també es farà la renovació dels contenidors necessaris fins a la implantació de la recollida porta a porta, prevista per al 2022.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*