Canet de Mar Cultura Maresme Portada

ZOO cancel·la la seva actuació al Canet Rock per positius de COVID-19 a l’equip

El cantant de Zoo en un concert

El cantant de Zoo, Panxo (Toni Sánchez) al concert de la Festa per la Llibertat, l’11 de setembre del 2018. Pere Francesch/ACN

Canet Rock ha emes un comunicat via Twitter informant que ZOO no actuarà aquest dissabte al festival. El motiu: positius de COVID-19 a l’equip del grup valencià. ZOO també ha comunicat la cancel·lació del concert a Canet de Mar juntament amb altres concerts que tenien previstos a Peníscola i Dénia. El grup ha aprofitat per agrair la comprensió i la paciència dels organitzadors dels tres concerts. Els fans de ZOO, però, poden estar tranquils perquè aquesta cancel·lació no afectarà el concert que el grup té previst al Cruïlla la setmana que ve.

Els organitzadors de CanetRock han assegurat que continuaran “treballant per viure la nit més màgica de l’any” remarcant complir “amb totes les mesures de seguretat”.  El festival també ha indicat que aviat comunicaran com queden els horaris del cartell després de la cancel·lació del concert de ZOO.

L’edició d’aquest any del festival acollirà 22.000 assistents que hauran de fer-se un test d’antígens el mateix dia. La directora del festival, Gemma Recoder, va detallar que s’habilitarien diferents punts arreu de Catalunya per realitzar la prova. Per tal de poder accedir al festival, els assistents hauran de certificar a l’entrada del recinte que han donat negatiu en el test. L’ús de mascaretes FFP2 serà obligatori, tot i que no caldrà mantenir distància de seguretat. La supervisió d’aquestes mesures de seguretat anirà a càrrec de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, i seguint les directrius de la conselleria de Salut i del Procicat.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*