Maresme Pineda de Mar Salut Societat

22 joves de Pineda estan confinats a un hotel de Mallorca

Vista des de l'habitació dels joves de Pineda confinats. Foto: Ràdio Pineda

Una vintena d’estudiants de l’Institut Joan Coromines de Pineda estan confinats a un hotel de Mallorca després d’un viatge de fi de curs. A més, les autoritats sanitàries també van confinar un altre de grup de Tossa de Mar, que havia viatjat amb ells al mateix autobús i al vaixell.

Tal com explica Ràdio Pineda, un grup de 22 joves del municipi es troba confinat a Mallorca després que un dels membres del grup va donar positiu de Covid-19. Tot el grup s’havia fet tests d’antígens per poder viatjar, però un dels joves va donar positiu; després es va fer dues proves d’antígens, que van donar negatiu, i va poder viatjar a Mallorca. Tot i això, també es va fer una PCR que, quan ja eren a l’illa, va resultar positiva.

Inicialment es va confinar només els contactes del jove, però després les autoritats sanitàries van decidir confinar tot el grup. També es va confinar un grup de Tossa de Mar, que havia viatjat amb ells al mateix autobús i al vaixell. Els alumnes expliquen a Ràdio Pineda que fa quatre dies que són als apartaments Bellevue Club del port d’Alcúdia. A més, alguns d’ells han expressat queixes, sobretot pel menjar.

Mentre que el grup de Tossa pot tornar a casa, els joves de Pineda, d’entre 17 i 19 anys, encara no saben quan ho podran fer. L’empresa organitzadora del viatge ha comunicat a les famílies que els pagarà el viatge de tornada.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*