Cultura Malgrat de Mar Maresme Portada

Malgrat celebrarà la 4a edició del Festival Murmuris el 9 i 10 de juliol

Festival Murmuris de Malgrat de Mar. Foto: Aj. Malgrat

Festival Murmuris de Malgrat de Mar. Foto: Aj. Malgrat

La quarta edició del Festival Murmuris de Malgrat de Mar se celebrarà els dies 9 i 10 de juliol. El lema de l’edició és “Si l’oci és crit, la cultura ha de ser murmuri”. Hi actuaran artistes emergents internacionals.

La Regidoria de Cultura ha presentat la quarta edició del Festival Murmuris, que es farà els dies 9 i 10 de juliol. Murmuris recupera la platja com a escenari del festival i manté la seva essència de petit format amb actuacions de promeses de l’escena musical independent nacional i internacional.

La dualitat platja i muntanya serà una de les altres claus de la nova edició del festival. El divendres 9 de juliol els concerts es faran a la platja de la Plaça de Xesco Boix. Hi actuaran Richard Andrews & The Pattern Primitive (Regne Unit i França), C’est Karma (Luxemburg) i Zesc (Baix Vallès). El dissabte 10 els concerts es faran al Parc del Castell. Hi actuaran David Burnett (Estats Units), Ariox (Cardedeu) i Elenitakatá (Madrid).


Publicitat

El lema d’aquesta edició és “Si l’oci és crit, la cultura ha de ser murmuri”. L’entrada serà gratuïta, però caldrà fer reserva prèvia per a garantir l’aforament de seguretat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*