Política Portada Santa Coloma de Farners

Susagna Riera renuncia al càrrec d’alcaldessa de Santa Coloma

Susagna Riera - Joan Martí. Foto: Aj. SCF

Susagna Riera i Joan Martí. Foto: Aj. SCF

Susagna Riera (JuntsxCat) ha renunciat al càrrec d’alcaldessa de Santa Coloma de Farners en un ple extraordinari que s’ha celebrat aquest dimarts al vespre. Ho ha fet en virtut del pacte de govern vigent des de les darreres eleccions municipals amb ERC i Independents de la Selva.

Aquest pacte contemplava, entre altres aspectes, una alcaldia compartida amb els republicans. Fins el proper dilluns, quan se celebrarà el ple d’investidura del nou alcalde, el cap de llista d’ERC Joan Martí és al capdavant del consistori de la capital de la Selva en qualitat d’alcalde accidental. De fet, Martí és el regidor que, si tot va sobre el guió previst, obtindrà els suports necessaris del plenari per ser proclamat alcalde i completar així el mandat.

En el seu discurs de comiat, Susagna Riera -la primera dona que accedeix a l’alcaldia a Santa Coloma- ha repassat la feina feta en aquests dos anys i s’ha mostrat agraïda per la confiança rebuda.


Publicitat

JuntsxCatalunya, ERC i Independents de la Selva van rubricar inextremis un pacte de govern el mateix dia de constitució dels Ajuntaments després de les eleccions del 26 de maig de 2019 després d’un ple ajornat en una intensa jornada. El pacte inicial de JuntsxCatalunya, Independents de la Selva i PSC finalment va fracassar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*