La Selva Lloret de Mar Portada Societat

L’Ajuntament de Lloret instal·la un nou radar a l’avinguda de la Vila de Blanes

La Policia Local ha començat a instal·lar el nou radar de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

La Policia Local ha començat a instal·lar el nou radar de Lloret de Mar. Foto: Aj. Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar instal·larà un nou radar a l’avinguda de la Vila de Blanes per a evitar els excessos de velocitat en aquest tram. Es tracta d’un dels punts on es produeixen més accidents de trànsit, tot i que la velocitat està limitada a 40 km/h.

La Policia Local de Lloret de Mar ha començat a instal·lar una cabina antivandàlica amb un radar a l’avinguda de la Vila de Blanes, 20. Aquest radar permetrà llegir la velocitat a què circulen els vehicles en tots dos sentits de la circulació.

L’avinguda de la Vila de Blanes i l’avinguda de la Vila de Tossa tenen limitada la velocitat a 40 km/h en el tram entre l’avinguda d’Amèrica i l’avinguda de Pau Casals. Tot i això, el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais, explica que “malauradament aquesta velocitat sovint se supera”. A més, en el cas de l’avinguda de la Vila de Blanes, on s’ubicarà el radar, “les estadístiques mostren que és un dels punts de Lloret de Mar on es produeixen més accidents per un excés de velocitat”. 


Publicitat

Sais ha explicat que l’objectiu del radar és “reduir la inseguretat viària”, sobretot de vianants i ciclistes. Al llarg dels dies vinents es faran les proves per garantir el funcionament correcte del radar. Així, quan entri en funcionament s’informarà la ciutadania pels canals municipals.

Segons estadístiques del Pla de mobilitat urbana sostenible (PMUS) de Lloret de Mar, al terme municipal es fan diàriament 118.333 desplaçaments en dies feiners. D’aquests, un alt percentatge passen per l’avinguda de la Vila de Blanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*