Política Portada Santa Coloma de Farners Tossa de Mar

Ramon Gascons és el nou alcalde de Tossa de Mar

Ramon Gascons i Imma Colom

Ramon Gascons i Imma Colom. Foto: Aj. Tossa

Ramon Gascons és el nou alcalde de Tossa de Mar. Gascons, d’Endavant Tossa, ha assumit l’alcaldia aquest passat dissabte en substitució d’Imma Colom, que va renunciar al càrrec la setmana passada en virtut del pacte de govern entre Endavant, Junts per Catalunya i ERC. Gascons, de 53 anys, és el primer alcalde del municipi després de 22 anys d’alcaldesses.

Per aquest dimarts també s’espera la renúncia de l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Susagna Riera, en virtut d’un pacte de govern entre Junts per Catalunya, ERC i Independents de la Selva. Si tot va sobre el guió, el nou alcalde de la capital de la Selva serà el republicà Joan Martí, que ja va ocupar el càrrec el mandat anterior. Susagna Riera passaria a ser tinent d’alcalde.

El ple extraordinari de renúncia de l’alcaldessa està previst per les vuit del vespre. Martí, però, no es convertirà en alcalde aquest dimarts donat que s’ha de celebrar un altre ple extraordinari per a la seva elecció per part dels regidors i regidores del consistori.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*