Cultura Maresme Portada

El Canet Rock comptarà amb 15 punts arreu del país on fer-se el test d’antígens

Per assistir al Canet Rock 2021 serà necessari mascareta i un resultat negatiu en un test d'antígens

Els Catarres al Canet Rock 2019. Foto: Jordi Pujolar/ACN

L’organització del Canet Rock 2021 habilitarà un total de 15 punts arreu de tot el país on els assistents podran fer-se el test d’antigens necessari per poder entrar al recinte. Les persones vacunades també se l’hauran de fer. Els punts on es podran fer els tests són Barcelona, Canet de Mar, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Olot, Reus, Sabadell, Tarragona, Tàrrega, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú. En total es preveu que es facin més de 22.000 proves entre públic, organització, treballadors, artistes i premsa el mateix dia del festival, el proper 3 de juliol. El cost del test és de 7 euros.

Per poder entrar al recinte caldrà, doncs, presentar el resultat negatiu del test a través d’una aplicació que estarà disponible els propers dies i el DNI. En el mateix accés, l’organització facilitarà una mascareta FFP2 que serà d’ús obligatori a tot el recinte.

El cartell del festival d’enguany és el mateix que es preveia per a l’edició de l’any passat. Inclou els artistes Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig, Cesc i tres discjòqueis.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*