Blanes Esports La Selva Portada

Blanes acull aquests dies el Campionat d’Espanya de Windsurf

Campionat d’Espanya de Windsurfing 2019. Foto: Alfred Farré - Aj. Blanes

Campionat d’Espanya de Windsurfing 2019. Foto: Alfred Farré – Aj. Blanes

Des d’aquest dissabte i fins al 23 de juny el Club de Vela de Blanes acull el Campionat d’Espanya de Windsurf. Aquest any la competició es fa en tres modelitats: Raceboard, Open Foil i Formula Foil. Hi participen 80 esportistes d’arreu del territori de l’estat espanyol.

El Club de Vela de Blanes, amb el suport de les federacions catalana i espanyola de Vela, ha organitzat la nova edició del Campionat d’Espanya de Windsurf, que acull 80 esportistes d’arreu del territori. L’any 2019 ja es va fer en aigües de Blanes el Campionat d’Espanya, després que l’any anterior s’hi fes el Campionat Mundial.

Aquest 2021 la competició es fa entre el 19 i el 23 de juny i hi ha tres modalitats: Raceboard, Open Foil i Formula Foil. En aquestes darreres dues categories les embarcacions tenen una pala de grans dimensions sota la planxa de surf. Dels 80 esportistes que hi participen la gran majoria ho fan en la categoria Raceboard. Entre ells, hi destaca la presència de Laura Cabezas, actual campiona de Catalunya, Marc Tusquets, sots-campió de Catalunya, i Jordi Bosch, tercer classificat en la mateixa competició. Tots ells són regatistes del Club de Vela de Blanes.


Publicitat

En total està previst que es disputin 44 proves: 12 en Raceboard, 16 en Open Foil i 16 en Formula Foil. Perquè el campionat sigui vàlid s’hauran de disputar mínim dues proves en cas que l’absència de vent impedeixi de fer-ne més. La competició comença aquest diumenge, després que ahir es fessin els registres i mesures de l’equipament.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*