La Selva Lloret de Mar Portada Turisme

Lloret de Mar és el primer municipi de l’estat que oferirà una PCR als turistes

Roda de premsa amb l'alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i el president del Gremi d'Hostaleria de Lloret, Enric Dotras. Foto: ACN - Aleix Freixas

Roda de premsa amb l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i el president del Gremi d’Hostaleria de Lloret, Enric Dotras. Foto: ACN – Aleix Freixas

Lloret de Mar serà la primera destinació turística de tot l’Estat que oferirà als turistes un dispositiu permanent d’anàlisi de PCR per un preu de 52 euros. Aquest dispositiu funcionarà de dilluns a dissabte i es donaran els resultats el mateix vespre per correu electrònic.

Els turistes que viatgin fins a Lloret de Mar podran fer-se una PCR o un Test d’Antígens Ràpid (TAR) a preus més reduïts i sense demanar hora a la pista d’atletisme del municipi. La iniciativa és del Gremi d’Hostaleria, que ha anunciat que després de diverses negociacions amb laboratoris han arribat a un acord amb Hipra per tal que aquesta empresa faci PCR per 52 euros i TAR per 20 euros.

La idea és que els turistes puguin rebre els resultats el mateix vespre, entre les set i les vuit, a través d’un correu electrònic. En el cas dels TAR, els resultats se sabran uns quinze minuts després de fer la prova. A més, si hi ha més de 20 persones que es vulguin fer la prova, poden demanar de fer-la al mateix hotel on facin estada o en qualsevol altre espai. Aquest servei requerirà d’una reserva prèvia, però no suposarà cap cost extraordinari.


Publicitat

El president del gremi, Enric Dotras, ha assegurat que aquest servei l’ofereixen per als visitants de Lloret de Mar, però pot ser que també el facin servir altres turistes de municipis veïns.

Aquest any el gremi calcula tancar la temporada alta amb un 70% de l’ocupació que hi havia abans de la pandèmia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*