Economia La Selva

L’aeroport de Girona inicia una lenta recuperació de passatgers

Aeroport Girona-Costa Brava

Imatge de l’eeroport Girona-Costa Brava pràcticament desert l’estiu 2020. Foto: Xavier Pi – ACN

L’aeroport de Girona ha registrat 1.987 passatgers durant el mes de maig. Aquesta xifra suposa 1.300 usuaris més dels que hi havia a l’abril. Tot i així la comparativa de passatgers amb els mesos abans de la pandèmia encara queda molt lluny. I és que els 1.987 usuaris d’aquest maig representen un 99,1% menys dels que hi havia el mateix mes del 2019.

L’increment de passatgers d’aquest passat mes de maig ha estat principalment degut als vols privats i xàrter que hi va haver pel Gran Premi de Fórmula 1 a Montmeló el segon cap de setmana de maig. Durant aquestes dates, la terminal de Vilobí d’Onyar va acollir 105 vols privats i també 18 vols xàrter.

Per altra banda, la represa de la programació de vols de Transàvia també ha suposat un petit increment en aquestes dades. El primer vol va aterrar a Girona el dissabte 29 de maig i va portar 133 passatgers. De cara al mes de juny es preveu que encara augmenti més el nombre de passatgers, ja que Ryanair també ha tornat a aterrar a Girona des del 2 de juny.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*