La Selva Portada Societat

Arriba la 1ª Jornada de gestors del patrimoni de la Selva

Vista del Jardí Botànic Marimurtra

El Jardí Botànic Marimurtra acollirà la jornada de gestors del patrimoni de la Selva. Foto: Marimurtra

La taula de treball del Patrimoni de la Selva i el Consell Comarcal han organitzat la primera jornada de gestors del patrimoni de la Selva. L’objectiu d’aquesta jornada, que es farà el 16 de juny, és generar coneixença i crear dinàmiques de treball col·laboratiu.

Aquest dimecres el Jardí Botànic Marimurtra acollirà la primera jornada de gestors del patrimoni de la Selva. Aquesta jornada està dirigida a les persones que treballen al sector del patrimoni cultural i natural de la comarca, tant públic com privat.

La taula de treball del Patrimoni de la Selva i el Consell Comarcal de la Selva han organitzat l’acte amb l’objectiu de crear dinàmiques de treball col·lectiu. A la jornada, que es farà al Jardí Botànic Marimurtra, es donaran a conèixer alguns dels projectes col·laboratius de la comarca relacionats amb el patrimoni.


Publicitat

Els projectes que es presentaran són La xarxa europea de jardins històrics, a càrrec d’Anna Fuentes de l’Ajuntament de Lloret de Mar; El Museu de suport territorial, de la mà de Jordi Tura del Museu Etnològic del Montseny La Gabella i La posada en valor de la Natura, a càrrec de Santi Escartin de l’Associació Mediambiental Xatrac.

A la segona part es farà l’activitat Qui és qui en la gestió dels recursos patrimonials a la comarca? Dinàmica de coneixença i contacte. Els participants hauran d’explicar en quatre minuts qui són, què estan fent i quins projectes tenen entre mans.

La Jornada finalitzarà amb una visita al Jardí Botànic Marimurtra de Blanes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*