Economia La Selva Lloret de Mar Portada Societat

Lloret de Mar presenta la Ruta del Vermut

Presentació del Vermulloret, que s'ha estrenat aquest cap de setmana. Foto: Aj. Lloret

Presentació del Vermulloret, que s’ha estrenat aquest cap de setmana. Foto: Aj. Lloret

Vermulloret, la Ruta del Vermut de Lloret, ha començat aquest dissabte i s’allargarà fins al 18 de juliol. La iniciativa està organitzada pel Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Aquest dissabte ha començat el Vermulloret, una iniciativa del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar. L’objectiu de la Ruta del Vermut és valorar aquesta activitat social catalana, que normalment es fa al migdia —sobretot els dies assolellats de la primavera i l’estiu— a la terrassa d’un bar o restaurant.

Incentivació de l’economia local

La membre de la junta directiva de l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, Cristina Carbó, ha explicat que “estem molt contents amb l’alta participació que ha tingut la iniciativa”. En concret, hi participen 24 establiments. La Ruta de Vermuts, a més, s’incentivarà amb el vermupassport; totes aquelles persones que hagin gaudit de 6 a 24 propostes podran participar en el sorteig de dues entrades per al festival SOM de Mar amb accés a la zona VIP, un televisor intel·ligent de 32” i 50€ per bescanviar en qualsevol establiment de l’Associació de Comerciants de Lloret.


Publicitat

La regidora de Bars, Restaurants i Cafeteries, Lara Torres ha destacat que “es tracta d’una proposta publicoprivada que vol incentivar la dinamització en un moment en què el sector necessita tornar a la normalitat”. Per l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat “serà una temporada d’estiu on esperem recuperar el turisme internacional, però el turisme de proximitat continuarà tenint una presència important”. En aquest sentit, el Vermulloret pretén atraure aquest públic del territori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*