Maresme Pineda de Mar Portada Societat

Pineda de Mar prepara una jornada d’inauguració del nou skatepark

El nou skatepark de Pineda de Mar ja acull patinadors. Foto: Aj. Pineda

Aquest dissabte 12 de juny l’ajuntament de Pineda de Mar organitza una jornada d’activitats per inaugurar de forma oficial el nou skatepark del municipi. El nou equipament esportiu acollirà tallers, classes i exhibicions.

El nou skatepark de Pineda de Mar està situat a Rambla Catalunya. Tot just fa unes setmanes van acabar les obres de l’espai, que ja va començar a rebre patinadors i patinadores. Serà aquest dissabte quan se celebri la inauguració oficial en una jornada que vol donar a conèixer el nou espai als amants dels esports de lliscament i a tota la ciutadania de Pineda.

Des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda el nou skatepark acollirà diverses classes tant d’iniciació com de nivell avançat de diferents estils i disciplines. En concret, es podrà gaudir de sessions de monopatí, cruiser, surfskate, roller freestyle i skateboarding. També hi haurà jam sessions i jocs i premis pels millors trucs. A partir de les 18.30 h els assistents podran gaudir de l’exhibició de Danny León, un dels principals skaters de l’estat i conegut internacionalment.

Les classes de la jornada seran gratuïtes, però cal inscripció prèvia per a poder-hi participar.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*