Cultura Maresme Portada

Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Ferran Palau, Lu Rois i Maria Jaume tanquen el cartell del Poesia i +

Ferran Palau és una de les noves confirmacions del Poesia i + 2021. Foto: ACN - Mar Vila

Ferran Palau és una de les noves confirmacions del Poesia i + 2021. Foto: ACN – Mar Vila

Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Ferran Palau, Lu Rois o Maria Jaume són alguns dels artistes que se sumen al cartell del festival Poesia i + 2021. Altres artistes ja anunciats la setmana passada són Ikram Bouloum, Laia Llobera, Nacho Vegas o Maria Arnal i Marcel Bagés.

El festival Poesia i + va anunciar fa poques setmanes les primeres confirmacions de la nova edició; es tracta de Laia Llobera, Ikram Bouloum, Míriam Cano, Nacho Vegas, Jaume Coll Mariné i Maria Arnal i Marcel Bagés. Ara, l’organització ha anunciat els artistes que tanquen el cartell d’una edició que recupera la presencialitat. Entre ells hi ha Joan Miquel Oliver, Pau Vallvé, Ferran Palau, Lu Rois i Maria Jaume.

El festival, a més, aposta per noves veus de poetes com Gabriel Ventura, Míriam Cano, Jaume Coll Mariné o Chantal Poch. També es podrà gaudir d’espectacles teatrals o d’experimentació vocal amb artistes com Marc Vilajuana, Marala, Jordi Coca o P de carn.

La setzena edició de la mostra tindrà lloc del 30 de juny a l’11 de juliol a nou municipis del Maresme: Caldes d’Estrac, Canet, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Dosrius, Arenys, Alella i Mataró. El Poesia i + 2021 es farà en format presencial.

Els nou municipis acolliran recitals, concerts, performances i propostes artístiques que posaran en diàleg la poesia amb les altres arts i el moment present. Els diversos actes se celebraran en espais singulars del Maresme, la majoria a l’aire lliure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*