Cultura Maresme Portada

23 municipis participaran a la Mostra Literària del Maresme 2021

Foto: pixabay

La nova edició de la Mostra Literària del Maresme comptarà amb la participació de 23 municipis. El lliurament de premis es farà el 28 de novembre a Teià. La mostra s’estructurarà en sis grups d’edat i en dues modalitats: poesia i prosa.

El Consell Comarcal ha engegat la trenta-vuitena edició de la Mostra Literària del Maresme amb l’aprovació de les bases que regiran el concurs literari comarcal. Enguany la mostra s’estructura en sis grups d’edat i en dues modalitats: poesia i prosa. Contempla, a més, dos premis extraordinaris: un destinat a microrelats i un altre per a obres presentades per persones amb discapacitat intel·lectual.

La XXXVIII Mostra Literària del Maresme comptarà amb la participació de 23 municipis: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, Mataró, Montgat, Òrrius, Palafolls, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Teià, Tiana, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Cada municipi impulsarà la seva fase local i aquelles obres guanyadores optaran a premi en la fase comarcal. L’acte de lliurament de guardons és itinerant i cada any l’acull un dels municipis participants. Aquest any Teià serà la població amfitriona. Ja ho havia de ser el 2020, però les restriccions provocades per la pandèmia van impedir la celebració de l’acte.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*