Calella Societat

Salut i Calella elaboraran un protocol per saber com actuar en cas de detectar turistes amb Covid

Ajuntament de Calella

L’Ajuntament de Calella i el Departament de Salut han creat una comissió per definir els protocols i actuacions a seguir en cas que es detectin turistes amb Covid. Una de les primeres accions serà una trobada amb el sector hoteler per explicar els procediments i fer arribar la documentació en la que s’expliqui com actuar en cas de detectar contagis entre els turistes allotjats als establiments de la població.

Segons expliquen des del consistori calellenc en un comunicat la comissió s’ha creat “per potenciar vincles, establir circuits i actuar de manera proactiva a les incidències que puguin sorgir” tenint en compte la imminent temporada d’estiu. La comissió crearà automatismes per saber què fer amb la persona contagiada, amb els contactes o amb els acompanyants.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha destacat la importància de “mantenir un control sobre la malaltia. Ens n’estem sortint, per això ara més que mai hem de treballar de valent per mantenir la seguretat de tothom i garantir a la ciutadania una bona campanya d’estiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*