Lloret de Mar Portada Societat Tossa de Mar

Salut impulsa una marató de vacunació a Lloret i Tossa

Marató de vacunació a La Bisbal

La primera experiència de vacunació massiva va ser a La Bisbal el passat 26 de maig. Foto: Anna Pascual/ACN

El Departament de Salut impulsa fins a finals d’aquest mes de juny una marató de vacunació a la Regió Sanitària de Girona que consisteix en administrar les vacunes sense cita prèvia en set municipis de la demarcació. Entre aquests municipis hi ha Lloret i Tossa on la vacunació sense cita es farà el 15 i el 17 de juny respectivament en torns de matí i tarda i encara queda per definir la franja d’edat que podrà vacunar-se.
Per acollir-s’hi cal que les persones pertanyin a alguna de les ABS que participen en la marató, no tenir cap dosi, no tenir una cita programada en cap punt de vacunació i no haver passat la covid-19 en els últims sis mesos.

La campanya està pensada per facilitar l’accés de la ciutadania a la vacuna i va dirigida a aquelles persones que encara no tinguin la primera dosi. La primera experiència de Marató de Vacunació sense cita la va realitzar l’equip dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà (SSIBE) a la Bisbal d’Empordà el passat 26 de maig i davant els bons resultats obtinguts s’ha decidit repetir-hi la iniciativa i ampliar-la també a altres municipis.

A la Regió Sanitària de Girona ja s’han administrat 510.697 vacunes (329.205 de primera dosi i 181.492 de segona) i la cobertura en adults és del 44,3% en primera dosi i del 25,8% amb la pauta completa.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*