Caldes de Malavella Educació Portada Societat

Les obres de l’Institut de Caldes de Malavella estaran acabades a finals de juliol

Obres de l'Institut de Caldes de Malavella

Finals del mes de juliol. És el termini que comtempla l’empresa constructora i l’Ajuntament de Caldes de Malavella per enllestir les obres de l’institut de la població. D’aquesta manera es podria començar el curs 2021-2022 al nou equipament i deixar els barracons on els alumnes han estat fent classe els darrers 16 anys. El pressupost total de l’obra és de poc més de 3.800.000 euros dels quals l’Ajuntament aporta 500.000 euros “a fons perdut” i que provenen de la venda d’una parcel·la a la zona del Golf.

Salvador Balliu és l’alcalde de Caldes de Malavella:

“Teníem fins ara uns barracons que feia 16 anys que els nens feien classe allà. I ara disposarem d’un nou institut amb unes instal·lacions que hem pogut veure que ja estan adelantades. Es preveu que al juliol s’acabi tota aquesta obra. Però sí que tindrem unes instal·lacions com cal i com ens mereixem. Fa quatre anys el Departament d’Ensenyament va fer l’escola i ara estem construïnt aquest institut que reunirà totes les mesures de qualitat que es mereixen els nostres infants”.

L’equipament compta amb tres parts diferenciades: per una banda l’espai per l’administració amb 406,53 metres quadrats, l’aulari de 2.369,33 metres quadrats, i l’espai del vestíbul de 59,01 metres quadrats.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*