Destacats Economia Portada Tossa de Mar

Tossa estrena aquest juny una fira de productes locals

Signatura del conveni entre l'Ajuntament de Tossa i la Unió de Botiguers. Foto: Aj. Tossa

L’Ajuntament de Tossa i la Unió de Botiguers han signat un conveni per a fer una fira de productes locals durant els mesos de juny i setembre. L’objectiu és fomentar, impulsar i millorar el comerç local després de la pandèmia de Covid-19. 

L’Ajuntament de Tossa i la Unió de Botiguers han signat un conveni pel foment i promoció del comerç local. La primera acció d’aquest conveni es tradueix en la celebració de la I Fira de Productes Locals, que es farà a la pujada exterior de Vila Vella els dissabtes de juny i setembre. De fet, la fira ja ha començat aquest cap de setmana. 

L’objectiu de l’acció és fomentar, impulsar i millorar el comerç local després de la pandèmia. En aquest sentit, l’àrea de Promoció Econòmica ha decidit destinar al projecte els diners que s’havien de destinar a la Fira de Nadal de 2020, que es va haver de cancel·lar. A més, l’Ajuntament també pretén enfortir les relacions amb el teixit empresarial existent i fomentar una bona relació, coordinació i treball conjunt en projectes de promoció econòmica. 

El conveni amb la Unió de Botiguers s’ha firmat amb la finalitat que el comerç de Tossa esdevingui “modern i competitiu”. També se’n vol consolidar l’ús, incrementar el moviment econòmic al municipi i assolir una major rendibilitat.

Accions per a fomentar el comerç local

Aquest conveni contempla, d’entrada, una campanya de foment i promoció del producte local anomenada “Retroba’t amb el comerç local”. La campanya vol animar els comerciants locals a participar-hi i als visitants a consumir productes locals. Per a fer-ho, es promourà la venda de productes locals durant els dissabtes de juny i setembre a la pujada exterior de Vila Vella.

La fira, que es farà de 10 h a 22 h, serà rotativa; és a dir, els interessats participaran en un sorteig per tal d’establir el dissabte que els tocarà fer de firaires. Hi haurà limitació del nombre de parades i es garantiran totes les mesures de seguretat relatives a la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*