La Selva Portada Societat

El Consell de la Selva reconeixerà el millor treball d’emprenedoria als instituts de la comarca

Millor treball d'emprenedoria de la Selva

Foto: CC Selva

El Consell Comarcal de la Selva distingirà la setmana vinent el millor treball d’emprenedoria als instituts de la Selva d’aquest curs. Serà en un acte online que es farà a través d’Instagram live el proper dimarts 8 de juny des de El Centre-Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners.

Segons expliquen des de l’ens comarcal “aquest reconeixement pretén fer palès el talent jove que hi ha a la comarca i trobar el millor treball d’emprenedoria dels instituts i cicles formatius de la Selva”. També vol “destacar els valors que comparteixen tant els estudiants com els emprenedors, que són la innovació, la millora contínua, l’excel·lència, la recerca del coneixement, l’esforç i el sacrifici”.

En aquesta primera edició hi han participat l’institut de Santa Coloma de Farners, l’Escola Agrària i Forestal de Santa Coloma, l’institut Campalans d’Anglès, l’institut Rocagrossa de Lloret de Mar i l’institut d’Hostalric-Breda Vescomtat de Cabrera. Tots aquests centres han competit en una única categoria. El reconeixement serà un diploma acreditatiu.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*