Portada Societat Tordera

Mor una dona de 32 anys en un accident de trànsit a la N-II a Tordera

Vehicle Emergències SEM

Una veïna de Sant Hilari Sacalm de 32 anys ha mort aquest divendres a primera hora del matí en un accident de trànsit que ha tingut lloc poc abans de les set del matí a la carretera N-II al seu pas pel terme municipal de Tordera. Segons informa el Servei Català de Trànsit, el sinistre s’ha produït al quilòmetre 685 en sentit Blanes. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 6:56.

L’accident ha obligat a donar pas alternatiu durant dues hores i hi ha hagut aturades de més de cinc quilòmetres en els dos sentits de la marxa. Fins al lloc de l’accident s’hi han desplaçat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Aquesta és el tercera víctima mortal en accident de trànsit de les darreres hores. Aquest dijous una altra conductora ha perdut la vida en un xoc frontal a Abrera. Es tracta d’una agent dels Mossos d’Esquadra que tornava a casa després de la feina. Per altra part un motorista ha mort també aquesta matinada en un altre accident a Viladecans. En total ja són 47 els morts en accident de trànsit a les carreteres catalanes des del gener.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*