Cultura La Selva Portada Tossa de Mar

Macaco, Beth i Ramon Mirabet estrenaran el festival Petit Paradís de Tossa

El concert de Macaco a la Festa per la Llibertat al Passeig Lluís Companys, l'11 de setembre del 2018. Foto: ACN - Pere Francesch

El concert de Macaco a la Festa per la Llibertat al Passeig Lluís Companys, l’11 de setembre del 2018. Foto: ACN – Pere Francesch

Macaco, Beth, Ramon Mirabet i Delafé són els caps de cartell de la primera edició del festival Petit Paradís de Tossa de Mar, que es farà aquest estiu entre el 31 de juliol i el 7 d’agost. Aquest dijous l’Ajuntament de Tossa, que és l’organitzador del nou festival, ha anunciat la programació de concerts. Tots es faran a l’església vella de Sant Vicenç.

Macaco estrenarà el festival Petit Paradís de Tossa de Mar el 31 de juliol i Laura Andrés serà l’encarregada de tancar-lo el 7 d’agost a la nit. Entremig hi passaran Beth, Ramon Mirabet, Delafé, Joan Miquel Oliver, Rita Payés i Clara Gispert. El festival posarà a la venda 125 entrades per cada concert, que es faran a l’església vella de Sant Vicenç. Així, el públic tindrà vistes a l’antiga església i al recinte emmurallat de Tossa de Mar.

Els assistents podran accedir a un espai gastronòmic abans de les actuacions amb propostes de cuina autòctona. L’objectiu del festival és donar un nou impuls cultural al municipi i també utilitzar-lo com a motor dinamitzador de l’hostaleria per atraure públic local i nacional.


Publicitat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*